Posebno izdanje Jeep kampa sa novim modelom Jeep Wrangler

Peti Jeep kamp, koji jednom godišnje okuplja članove JOG-a (Jeep Owners Group) i ljubitelje ovih vozila iz svih krajeva Evrope, održaće se 14. i 15. jula kako bi se proslavio dolazak novog modela Jeep Wrangler.

Prepun događaja, aktivnosti i zabave, ovaj uzbudljivi dvodnevni skup biće veoma poseban, jer će ljubitelji brenda Jeep biti prvi koji će imati priliku da se nađu pred novom generacijom legendarnog modela Wrangler i da ga isprobaju u izazovnoj terenskoj vožnji. Novi model Jeep Wrangler predstavljen je svetskoj javnosti prvi put na posljednjem Sajmu motornih vozila u Los Anđelesu.

Sazdan na temeljima svoje legendarne istorije, ovaj model pruža neprevaziđene performanse terenske vožnje, moderan izgled koji istovremeno ostaje vjeran originalu i naprednu tehnologiju koja je ugrađena u njega. Drugoga dana  kampa, 15. juli, posebno je važan datum za ovaj američki automobil – to je godišnjica potpisivanja sporazuma iz 1941. godine o snabdjevanju Vojske SAD-a nezaustavljivim modelom Willys-Overland MA, koji je prvo vozilo brenda Jeep.

Danas, novi model Wrangler preuzima na sebe to naslijeđe i ispisuje novu stranicu legendarne istorije brenda Jeep. Iz godine u godinu, Jeep kamp  nudi program pun aktivnosti za svoje posjetioce, koje uključuju terensku vožnju, teorijske i praktične kurseve Akademije brenda Jeep i mnoge druge aktivnosti na otvorenom. To je jedinstvena prilika za upoznavanje novih ljudi, zabavu i nezaboravne avanture. Onlajn registracija za događaj, mjesto održavanja i cijeli program Jeep kampa biće uskoro dostupni na portalu JOG-a i na društvenim mrežama brenda Jeep.

JOG: https://ownersgroup.jeep.com/
 

 
 
 
  • Najbolja ponuda vozila i usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Svetosavska 221, Glamočani, 78252 Laktaši
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 51 507-330
FAX: +387 51 585-093
Email: info@fiat-auto.ba

Lokacija