SAKRIJ BANER PRIKAŽI BANER
Jeep Compass
108740761.jpg
ODVEZITE SE U NESVAKIDAŠNJE: Novi Jeep Compass vodi Vas van standarda i konvencionalnih puteva kako biste preispitali svakodnevni život na neobičan način. Krenite na putovanje na kojem ćete se susresti sa četiri glavne ličnosti u područjima Dizajna, Iskustva korisnika, Tehnologije i Mogućnosti, koji su svojim radom i načinom razmišljanja promijenili društvo i svakodnevni život, inspirišući pristup drugih ljudi u posmatranju i komunikaciji sa svijetom.
 • DIZAJN

  • Postanite prvi koji će voziti potpuno novi Jeep Compass. Automobil namijenjen onima koji žele da budu u prvom redu sa vrhunskim i ekskluzivnim paketom opreme. Budite pionir i otkrijte kako se tradicija susreće sa inovacijom u novom Jeep vozilu, obnavljajući najupečatljivije karakteristike koje čine dizajn Jeep brenda tako legendarnim.

   Slijedite njegov uglađeni i aerodinamični profil, sa fokusom na svakom detalju: od kružne hromirane DLO (opcija ekrana i laptopa) do sedmostrukog prednjeg rešetkastog lima, i dozvolite da ljepota dođe do izražaja uz pomoć fascinantnog i unikatnog LED dizajna na farovima. Jača i sportska linija dizajniraju automobil koji će Vas zadiviti svojim izgledom. Otkrijte aluminijumske felne od 18 inča i vrhunsku unutrašnjost sa kvalitetnim materijalima i najsavremenijom tehnologijom poput Uconnect™ navigacije od 8,4 inča i dva dostupna moćna motora predviđena za najbolje performanse.
 • TEHNOLOGIJA

  • Najbolju terensku sposobnost u klasi omogućavaju dva napredna, inteligentna sistema stalnog pogona 4×4: Jeep Active Drive i Jeep Active Drive Low, od kojih ovaj drugi ima najniži prenosni odnos od 20:1, a oba mogu da šalju 100% dostupnog obrtnog momenta na bilo koji točak kada za to postoji potreba. I sistem Jeep Active Drive i Active Drive Low 4×4 obuhvataju sistem Jeep Selec-Terrain koji pruža do pet režima – Auto, Snow (snijeg), Sand (pijesak) i Mud (blato), uz ekskluzivni režim Rock (kamenita podloga) na modelu Trailhawk, za najbolje performanse pogona na sva četiri točka na bilo kojoj podlozi – terenskoj ili kolovoznoj – i po svim vremenskim uslovima.

   Compass posjeduje zadnju osovinu sa mogućnošću isključivanja i jedinicu za pokretanje motora (PTU), koji modelima sa pogonom 4×4 obezbjeđuju ekonomičniju potrošnju. I Jeep Active Drive i Active Drive Low 4×4 smjesta uključuju pogon 4×4 kada je potrebna dodatna vuča. Svi modeli 4×4 Compass takođe posjeduju funkciju „4WD Lock” koja trajno zaključava pogon 4×4 i vozač je može aktivirati pomoću posebnog dugmeta na komandama sistema Selec-Terrain.

   Proširite svoje iskustvo sa pametnim telefonima u Jeep Compass: možete lako da telefonirate, pristupate muzici, šaljete i primate poruke i još mnogo toga. Otkrijte novi način da ostanete konektovani pomoću vašeg pametnog telefona zahvaljujući novim karakteristikama dostupnim na navigaciji Uconnect™ od 8,4 inča. Apple CarPlay omogućava iPhone korisnicima da pristupaju Apple mapama, porukama, telefonu i Apple muzici preko Siri kontrole glasa.
   Android Auto™ omogućava lak i bezbijedan pristup automatskoj kontroli glasa, aplikaciji Google Maps™ i Google Play Music™ preko Uconnect™ ekrana osjetljivog na dodir ili komandi volana.
 • EKOLOGIJA

  • Osjetite snagu pod nogama koju stvaraju dva dostupna motora 1,4L MultiAir II 170hp AT9 AWD i 2,0 MultiJet II 140hp AT9 AWD.
 • BEZBJEDNOST

  • Bezbjednost vozača i putnika bila je od ključne važnosti u razvoju potpuno novog modela Jeep Compass, koji nudi preko 70 dostupnih aktivnih i pasivnih bezbjednosnih i sigurnosnih rešenja, uključujući sistem za upozorenje kod mogućnosti čeonog sudara, sistem za upozorenje pri napuštanju trake (oba su standardno dostupna u cijeloj liniji modela u Evropi), praćenje mrtvog ugla i detekciju bočnog kretanja sa zadnje strane, rezervnu zadnju „ParkView” kameru sa dinamičkom mrežom linija, sistem za automatsko paralelno i normalno parkiranje, prilagodljivo ograničenje brzine, sistem elektronske kontrole stabilnosti (ESC) sa elektronskim ublažavanjem naginjanja i šest standardnih vazdušnih jastuka. Za dodatnu zaštitu, Compass posjeduje i konstrukciju „bezbjednosnog kaveza” sa preko 65 procenata čelika visoke čvrstoće.
 • TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


265114595.jpg
860831479.jpg
440640434.jpg
247246561.jpg
352814319.jpg
261486701.jpg
668973144.jpg
493948059.jpg
732504701.jpg
732053666.jpg
33956919.jpg
156309666.jpg
942750265.jpg