SAKRIJ BANER PRIKAŽI BANER

Tehnicki pregled

U okviru Marketauta posluje jedinica tehničkog pregleda vozila. Na ovaj način smo potpuno zaokružili sve usluge za redovno održavanje, servisiranje i registraciju vašeg automobila. U našem prostoru za ispitivanje svakodnevno možete obaviti dijagnostiku vozila, ispitati sistem oslanjanja i upravljanja, sistem kočenja te druge uređaje u cilju povećanja Vaše i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju. Naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u radu na tehničkom pregledu vozila što je ujedno i garant kvalitetnog i sigurnog pregleda vozila.

 Vršimo tehničke preglede za sledeće kategorije vozila:

       1. O (priključno vozilo do 3500kg ukupne mase)

       2. M1 (putnički automobil do 8+1 sjedišta)

       3. N1 (laka teretna vozila do 3500kg ukupne mase)

       4. L1-L3 (motocikli - sve kategorije)

Koristimo uređaje najnovije generacije za kontrolu i ispitivanje izduvnih gasova, sistema kočenja, optike trapa, sistema oslanjanja. Prije svakog pregleda vaše vozilo odlazi u autopraonu i detaljno se čisti, a potom na tehnički pregled, što je još jedna dodatna i besplatna usluga.

Ukoliko se odlučite da pored tehničkog pregleda vozila kod nas izvršite registraciju vozila, na raspolaganju su vam polise obaveznog i kasko osiguranja više osiguravajućih kuća. 

Pored tehničkog pregleda, na raspolaganje stavljamo i osiguranje vašeg vozila, obavezno i kasko. Brzo i efikasno, po Vašoj zelji, sve obavite kod nas, bez odlaska u banku.

Tehnički pregled možete zakazati na:

Tel.: +387 (0) 51 508-600

e-mail: tehnickip@fiat-auto.ba

 

687480370.jpg